This is a legacy site and the information below is from 2016 and has not been updated. To contact Entuitive please head to the Entuitive website.

The alterations to this five-storey property involved constructing a new basement, to house a swimming pool and gym, and extensively re-modelling the structure at all floors. The existing rear extension was demolished as part of the works, replaced by a new fully glazed extension with roof terrace constructed over the new swimming pool. The new terrace is partially hung from stainless steel L brackets supported by specially fabricated lintels over the terrace doors. The remainder of the terrace is supported on stainless steel posts, which have been sleekly incorporated within the glazed facade. The works also involved adding a subterranean car port to the front of the building.

Architect:

Main Contractor: